Bloggreklamen som sier det motsatte av meg

Posted by Sissel | Kladdebok | Thursday 28 May 2009

Merker at jeg har et litt ambivalent forhold til reklamen som ligger på toppen på denne siden.

50-60% av det daglige energi- inntaket bør være karbohydrater…

står det.

Nei, sannheten er vel at jeg blir litt irritert, for ingenting av det jeg har erfart og lest tyder på at så er tilfelle. Kan det være at jeg er i ferd med å bli en lavkarbo-fundamentalist og at jeg med dette utspillet graver min egen grav i forhold til reklameinntekter? :)

1 Comment »

  1. Comment by Lothiane — 10/09/2010 @

    Jeg synes det er helt utrolig at noen kan hevde at vi skal ha i oss så mye kh hver dag! Er det myndighetene som anbefaler dette, eller er det noen som lever av å selge brød?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment