/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Det finnes en dings for alt

Det finnes en dings for alt

Elektronikken har inntatt alle deler av vår hverdag, og snart kommer det et apparat som gjør at du kan sende sms fra kaffetrakteren samtidig som du downloader den siste patchen til firmwaren til støvsugeren.

«Se Hotell Cæsar uten TV» sier de kanskje snart, der du får et velkomsttilbud på MMS du ikke kan takke nei til. Tilbudet gjelder et infusjonsstyrt AFCAT-integrert IHHT-kort som gjør konvergensen mellom MSN, ISDN, RAM, ISP og NRK til en lek. – Selv far kan klare det, sier de kanskje. – Javel, tenker du, og føler deg dummere enn noen gang.

Men det er klart – teknologialderen har jo sine fordeler også. Mister du ungene når dere er ute på tur, er det bare å ringe dem. De har nemlig mobil. Har du vært så forutseende å investere i en 3G-telefon til ungene, kan du ringe til dem via videosamtale. Da kan du ikke bare snakke med dem – du vil også se om de har pusset nesen, om de bruker lue og at de ikke biter negler. Alt dette via 3G, som bruker UMTS med opptil 348 kbps. Er ikke UMTS tilgjengelig, switcher telefonen automatisk over på GPRS, som jo også er mye raskere enn gårsdagens GSM.

Får du problemer – og det får du – må du ringe venner, venners venner, mamma, support, Gud, margarinprodusenter, samt tørrfiskeksportører. Ingen kan selvsagt hjelpe, for de vet like lite som deg. Dataekspertene klør seg i hodet, og sier: «Har du prøvd å boote?»

Hvordan kunne DU vite at WKPPE vanligvis forårsaker en generell beskyttelsesfeil i modul 3DFX16V3.DRV? For dem som vet det, er jo løsningen selvsagt latterlig enkel. Du bare tar en refresh, før du tar en boot. Mens den starter opp igjen, entrer du selvsagt BIOS for å endre stack cluster-mode. Deretter saver du, og velger Safe Mode når du er tilbake i boote-sekvensen.

Denne artikkelen er forresten skrevet på en Intel ® Pentium ® M 1,7 GHz Celeron med 1000 MB RAM. Jeg skrev tidligere på en Pentium III, men jeg skrev merkbart dårligere da.

Tilfeldig plukkede poster

  Ingenting

5 Responses to “Det finnes en dings for alt”

 1. Jeg har selv lurt litt på hvorfor mine meninger er så meningsløse for tiden, men etter en rask titt i msconfig ser jeg at årsaken er åpenbar.
  Det kjøres en masse unødige services som hindrer de primære underliggende driverene i å laste normalt.

  Men selv om jeg for øyeblikket skriver på en AMD 2,1 Mhz har jeg ikke unngått å få med meg at buttikken som sier de er “best på dingser” ennå ikke har innkjøpt varpartiet av trusen som sender SMS til den utvalgte mannens GSM nummer om de lokale høytrykk og eventuelle lavtrykk.

  Det er helt utrolig hvor gammeldagse slike butikker er noen ganger.

  *klaskepanne*

 2. Du kan klaske panne, men gråten tar meg.
  Ææææææ!

 3. Og harddisken min er veldig defragmentert. Usammenhengende poster er resultatet.

 4. Ja det er helt urimelig hvordan de mener at vi menn skal være meteorologer uten skikkelig GSM teknologi. Tror de at vi er synske, hæ?

  At det liksom ligger innebygget synskhet i testoteronet vårt. Det får da være måte på….

 5. “«Se Hotell Cæsar uten TV» sier de kanskje snart, der du får et velkomsttilbud på MMS du ikke kan takke nei til.”

  Joda, du kan allerede se Hotel Cæsar uten TV, på mobilen. Dette kom for snart tre år siden.