/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Marianne Aulie uttaler seg om dop og politi og sånn

Marianne Aulie uttaler seg om dop og politi og sånn

Så har Marianne Aulie øst oss av sin kunnskap rundt narkotikatrafikk og politiarbeid på Tabloid i kveld. Hun er så grei å gi oss løsningen på hvordan vi kan bekjempe narkotikaproblemene i Norge, og da snakker hun ikke bare om folk som bruker dop, nei hun rasker med seg narkotikatrafikken, kartellene, bakmennene – hele sulamitten som opprettholder systemet, og kan fortelle oss at:

- Vi må sette fokus på problemet, det kan da ikke være vanskelig å gjøre noe med innførselen av dop. Vi er jo et lite land og det er jo ikke så mange land i verden. Vi må bare samarbeide.
- … Det vi må gjøre er å gi politiet ubegrenset med midler ….

Lett som bare det. Kom igjen’a!

****

Tilfeldig plukkede poster

  Ingenting

20 Responses to “Marianne Aulie uttaler seg om dop og politi og sånn”

 1. Jeg syns det er på tide at Marianne Aulie får ubegrenset taletid i alle medier, uansett tema!

 2. Jeg måtte google for å få med meg hvem det var.
  Trolig har jeg et slags fortrengningsfilter på slike.

  De treffer teflonsiden av min bevissthet?

 3. Arman
  Alt kan tyde på at har begynt å få ønske ditt oppfylt.

 4. Aha, NÅ vet jeg hvor gullbuksene havnet. Du vet, “gutten med gullbuksene”. Ubegrenset med midler *sukker og drømmer om pengesedler som flyr forbi*

 5. Heia Aulie! Super-Aulie redder verden over natten hvis hun bare vil hun. Dessverre er hun opptatt av å stille naken og brenne verdifull kunst.

  Hvorfor har ingen tenkt på dette før? Ubegrensede midler til alle!

 6. Programsekretariatet
  Men det er jo søtt da. Jeg kan huske jeg også var sånn da jeg var barn. Jeg kunne ikke fatte og forstå hvorfor eldre skulle ha det så ille, hvorfor skolene hadde så lite penger, hvorfor det var så mye kriminalitet, alkohol, dop, hvorfor folk måtte dø av kreft – hvorfor man ikke bare kunne gjøre noe med alt sammen og gi penger til alt og alle som trengte det. Med en gang. Det burde da være lett som bare det.

  Jo, ting var endel mer ukomplisert :)

 7. kleppe
  Kanskje like greit?

 8. Vedder en tier på at hun er sosialist.

 9. XmasB
  JEG har tenkt på det før – da var jeg 10 år :)

 10. TOA
  I dette tilfellet syns jeg det er greit at du er gnien og kun satser en tier.

 11. Satset bare en tier fordi det ville føles ubehagelig å tjene penger på den dama.

 12. TOA
  otsj, nå begynner vi å bli stygge her.
  Men uansett, jeg lurer på hva hun gjorde i panelet. Hun er maler og hun har, så vidt meg bekjent, ikke et narkotikaproblem (eller har hatt) – hun ble i det hele tatt veldig overrasket over glamourmodellen Linni som kunne fortelle at kokain er svært utbredt. Hvor høy er egentlig terskelen for å komme med i Tabloid?

 13. Jeg så ikke programmet men synes det sier mest om hvor dårlig kvalitet media i Norge har når kjendiser som ikke har tenkt gjennom ting får plattformtid.

 14. Sissel skrev:

  Men uansett, jeg lurer på hva hun gjorde i panelet.

  Det er vel et evig dilemma for kunstnere. For hva er det de kan? Kunst. Likevel får de kjeft og blir hengt ut som elitister når de våger å åpne kjeften og si hva de mener om sitt eget fagfelt. Kanskje det er derfor de tar igjen ved å dukke opp i alle mulige paneler hvor de ikke har noen som helst peiling?

 15. Reidar
  Nå vil ikke jeg være dommeren som skal peke ut folk som har tenkt “nok” gjennom tingene, men jeg må si jeg undrer meg jeg også når jeg ser hvem de bestemmer seg for å invitere til debatt. Jeg skulle gjerne vært på det morgenmøte, for å si det sånn :)

 16. Simen
  Folk må nå få ytre seg som de vil, men media kunne nå ha silet LITT ..

  Men uansett: Jeg forstår konseptet publisitet, penger og markedsføring, men noen ganger kan det virke som de virkelig ikke forstår sitt eget beste. Og da snakker jeg ikke kun om Aulie, det er mange som henne.

 17. Det er ikke noe brudd på ytringsfriheten å ikke la hvemsomhelst få uttale seg om hva som helst i f.eks. et debattprogram på tv. Selvsagt må alle få lov til å si hva de vil, men det betyr ikke at vi er nødt til å vie dem oppmerksomhet.

 18. Jeg måtte bare gå bort vekk fra fjernsynet i går. Linni og Marianne! Pinlig, pinlig og atter pinlig. Men Linni er jo ganske søt da ;-)

 19. Simen
  …men det betyr ikke at vi er nødt til å vie dem oppmerksomhet.

  Jeg forstår ikke hva du mener *sparke i bakken* :)

 20. Gretten
  Linni er søt og slettes ikke gretten :)