/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Innihælveta lett melk

Innihælveta lett melk

Jeg er en sånn person som henger meg opp i alt, alle disse små tingene som gjør hverdagen min meget interessant. Alt jeg kan tenke på av trivialiteter – det tar aldri slutt. Jeg har så vidt sluttet å tenke på en ting, så dukker det opp en ny ting. Det kan være alt fra fisk til snegler, det kan være bussen og det kan være sko … masse små ubetydelige ting som egentlig ikke er så ubetydelige likevel, når alt kommer til alt.

Vi har dette med melk f.eks. Jeg drikker ikke melk – jeg nekter plent å støtte en kommunistnæring som er så subsidiert at man setter pengene fast i halsen til frokosten. Prinsipper er undervurdert – så jeg har det sånn til daglig. Jeg boikotter Tine Meierier og Telenor og jeg hadde gjerne kjørt hest og kjerre istedenfor å benytte meg av NSB – men jeg taper penger på det. Jeg rekker ikke jobben (så mye for prinsippene).

Men uansett. Dere har vel oppdaget at Tine lanserte Ekstra lettmelk for noen år siden, eller Ekstra lett melk, som noen så frimodig kaller det. Kanskje dere allerede har begynt å kjøpe denne melken? Glad i melk? Da er jeg glad for å kunne fortelle dere noe dere IKKE vet, nemlig at Tine nå holder på å utvikle ytterligere et titals melkeprodukter, til glede og begeistring for det norske folk.

Jeg snakker om Ekstra ekstra lettmelk, om ultralett melk (og den syrnete halvbroren always ultra lettmelk) vi har sinnsykt lett melk – og for ikke å snakke om anorektisk lettmelk. For den nordnorske befolkningen får vi innihelvæta lett melk og de-har-mykkje-lettare-melk-søraførr-lettmelka. Trønderene får lettmelka lett-kok, og østlendingene fillern meg lett melk.

Det ligger litt lengre frem, men jeg har hørt rykter om at vi med tid og stunder kan glede oss til å få både fredslettmelka og kommunikasjonslettmelka, i god gammel Oslo ånd, på de norske frokostbord, og for å stimulere oss til fysisk aktivitet er det nå planer om å lage curling melka, langrennsmelka og ikke minst melka til minne om Erling Jevne og hans unike evne til å sikle – men det må understrekes at disse ikke blir spesielt lette.

Tine driver med skikkelig produktutvikling – dem vet hva vi vil ha! Jeg kan nesten ikke vente.

Du tror meg ikke, men det er helt sant, altså. Helt sant.

Tilfeldig plukkede poster

    Ingenting

Comments are closed.