/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Strie drømmer

Strie drømmer

Julie (“nesten 18, altså ikke så veldig mye 17 lengre”) har hatt en stri natt med utfordrende drømmer, kunne hun fortelle meg i dag tidlig over frokosten.

[...bjørn...] … [...ryggsekk....] Ja, også kom jeg til en vegg da, som jeg skulle opp. Og det var skikkelig kaldt der, ikke bare fordi det var is og glatt, men jeg måtte også klatre over en madrass (!) noe som selvsagt gjorde det vanskelig for meg å få skikkelig grep i/på veggen. Drittungt var det. Og som ikke det var nok, så kom det ramlende ned en hel masse bursdagshilsninger, som ikke var til meg en gang ….. [....]

Hun påstår at en bjørn alltid klarer å komme seg inn i drømmene hennes, men akkurat nå så tror jeg at vi må ta en prat om hvor mye tid hun bruker på Facebook :)

 

Tilfeldig plukkede poster

    Ingenting

Comments are closed.