/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Så hva skal jeg kalle posten?

Så hva skal jeg kalle posten?

Når det kommer til valg så har jeg ikke så vanskelig for det. Jeg foretar stadig valg, store som små, og tenker at valg er muligheter livet gir meg.

Hva som er vanskelige valg og hva som er enkle valg er ikke alltid så lett for utenforstående å forstå seg på når det kommer til meg. Jeg kan for eksempel med letthet foreta valg som innebærer skifte av jobb, bosted eller annet som for andre synes veldig vanskelig. Der hvor andre forsøker å se inn i fremtiden for å finne logikk og trygghet, så handler jeg ut fra kunnskap om meg selv og erfaring som forteller meg at nettopp denne bevegelsen er bra, eller ikke. Om man ikke alltid flytter seg fysisk, så er det mye godt å finne i endring om man er innstilt på det: i utdannelse, på nye steder, blant nye mennesker, nye ting å engasjere seg i.

Bevegelse er godt for kropp og sjel. Dette har jeg sågar helsemyndighetene med meg på :)

Jeg er altså ganske flink til å foreta krevende valg. Det jeg er mindre flink til er å foreta hverdagsvalg. Hva skal vi ha til middag? Skal jeg kjøpe pc eller mac (jeg brukte 6 år før jeg omsider tok skrittet til mac)? Skal jeg gå ut å ta en pils eller skal jeg rett og slett bare åpne en flaske hjemme? Skal jeg legge meg? Hvilken overskrift skal jeg ha på denne posten?

Jeg har en drøm. Eller for å si det på en annen måte og uten å høres som Martin Luther King, jeg bærer ofte med meg en kime av håp om at jeg en gang skal komme hjem og at noen har tatt valget for meg. Mamma/Sissel, nå har jeg handlet og jeg har bestemt at vi skal ha … til middag. Etterpå så skal vi på … jeg har bestilt billetter og vi skal sitte på …. Kan du ikke hive deg i dusjen og skifte til den buksen/kjolen, fordi vi skal … etterpå. Og forresten – jeg har bestilt ferie ….

Det hadde vært så befriende herlig.

Såe ja, nei hva skal jeg kalle posten?

Tilfeldig plukkede poster

    Ingenting

Comments are closed.