/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Provoserende protest

Provoserende protest

Brannstiftere var forbannet fordi de ikke fikk halalkjøtt, står det å lese i Dagbladet i dag. Hvis dette medfører riktighet er det voldsomt provoserende. At mennesker som oppholder seg ulovlig og frivillig i Norge tar seg den friheten å klage på mat vi skattebetalere gir dem gratis er i seg selv horribelt – at man så setter fyr på stedet som gir en ly over hodet, er så respektløst at jeg har nesten ikke ord.

Det beboerne har blitt tilbudt er ingen luksusmeny, men helt tradisjonell norsk hverdagsmat som de fleste nordmenn tar til takke med hver eneste uke. Argumentet med at de må spise halalmat er tull – en hver muslim som har studert sin Koran vet at man kan spise grisekjøtt hvis det står om livet.

Jeg antar det står om livet. Er det ikke derfor de har søkt tilflukt i Norge?

Tilfeldig plukkede poster

    Ingenting

2 Responses to “Provoserende protest”

  1. Neida, det står om luksuslivet.. Da teller det ikke..

  2. Jeg kunne ikke vært mer enig!

    I går sto det en artikkel hvor de sutret over dårlig aktivitetstilbud, .. dette mens de passivt satt og så på at de ansatte ved mottaket (som vi skattebetaler lønner) ryddet opp etter beboernes eget herverk natten før!

    Dette er til å sprekke av! Kanskje vi rett og slett burde true dem med å ta den ene og denge den andre med, .. en trussel vi ofte hørte som barn. De oppfører seg jo tydeligvis akkurat som forvokste og bortskjemte drittunger! :(