/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Fortjener dette forsiden på VG

Fortjener dette forsiden på VG

Fire av guttene har allerede innrømmet overfor skoleledelsen at de kjøpte sex, men det er fortsatt ikke kjent hvor mange av elevene som var med inn på bordellet

kan lystelige bla-bla-bla-VG-reportere videreformidle.

Nei, dette er ikke akseptabel aderd, men forsiden på VG – som en nyhet?? Hallo?

Tilfeldig plukkede poster

  Ingenting

10 Responses to “Fortjener dette forsiden på VG”

 1. Tabloid-tabloid-tabloid. Men her er det ikke kvalitet som gjelder, men inntjening.Dog. mest skam er det over alle som lar seg lokke av dette, VG gir folket hva folket vil kjøpe.

 2. Dette er sikkert et innvandrerfiendlig forsøk på å sverte svensker. Ikke bare var de avgangselever fra videregående ( og dermed over 18), de var pinadø svenske og. Men slik er nå verden i dag. Står det sex i en tittel, er vi solgt. Dermed blir det å kjøpe sex og å kjøpe en moderne avis, i alle fall Dagbla’ og VG, omtrent det samme. Eneste forskjellen er prisen.

 3. Red
  Altså, intet nytt under solen.

 4. Tor
  Et innvandrerfiendlig forsøk på å sverte svensker – he he. ja, det tror jaggu jeg også.

  Jeg ble så irritert at jeg skrev en mail til denne journalistdamen, men jeg forsår ikke hva jeg tenkte … trodde jeg virkelig at det skulle gjøre noen forskjell – at VG skulle slutte å skrive sånn dritt?

  Noen ganger er jeg fryktelig naiv.

 5. I mine øyne var ikke dette det verste vg har skrevet om.

 6. Merethe
  Nei, det skal nå godt gjøres – at det var det verste, mener jeg. Det er jo ikke akkurat lite å ta av.

 7. Typisk VG-nyheter ja. Men ettersom jeg jobber deltid på butikk, så vet jeg at avisene som regel kommer ferdig trykket før påskeferien (og andre helligdager). Dermed blir kanskje “nyhetene” deretter?

 8. webgirl
  Ja, det har du nok rett i, og det er nok sånn det kommer til å forbli.
  Men det er nå godt å sutre litt innimellom, om ikke annet :)

 9. Jeg klarer ikke å ta noe av det VG skriver på alvor lenger.

  Og jeg vet virkelig ikke hva de skulle finne på for å sjokkere meg.
  Dette er ikke en nyhets avis lenger og de opphørte vel med å være det for mange år siden. Det er Seoghor i dårligere papirkvalitet.

 10. Ja, VG gjør ALT for å sjokkere leserne, da vil flere lese avisa…