/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Storkjeften Mueller truer med å gi seg

Storkjeften Mueller truer med å gi seg

Hun feite der kommer aldri med på laget mitt, skal Mueller, hvis det medfører riktighet, ha uttalt for en tid siden. Jeg aner ikke hvor sant dette er, men miljøet bekrefter nå uansett at Mueller er litt løs i kjeften fra tid til annen. Ådne Søndrål mener det er endel av pakka og jeg er tildels enig med han uten å være voldsomt opptatt av saken. Du skal ikke forvente å få slengt slike ting etter deg som toppidrettsutøver – på den annen side er det merkelig at hun ikke er mentalt forberedt på sleivete bemerkninger. En toppidrettsutøver må være mentalt sterk, det vet vi alle.

Det jeg stusser på i denne saken er ikke hvorvidt Mari Hemmer er feit eller ei, men om det er sånn at Mueller bruker elle-melle metoden når han tar ut løpere til verdenscupen (les: elle-melle-deg-liker-jeg -deg-liker-jeg-ikke), for det virker høyst merkverdig at løperen som vant allround-VM i Drammen dette år skal ha så store problem med å bli tatt ut til verdenscupen.

Så kommer vi det virkelig morsomme i denne saken (så får man heller diskutere min form for humor) nemlig at Mueller, som resultat av dette styret, selv har gått inn i sutremodus. Sleivkjeften himself er nå så sliten av å bli forfulgt at han truer med å si opp stillingen sin som landslagstrener. Han krever at Skøyteforbundet stiller seg bak ham, ellers vet han ikke om han gidder å fortsette. Det er virkelig morsomt – føler han seg urettferdig behandlet? Føler han nå på kroppen hva sleivete bemerkninger fra ulikt hold kan gjøre med ens arbeidsmoral og motivasjon? Han trenger støtte fra oven, sier han. Hva med Hemmer? Hvem er det som skal støtte henne? Han, som landslagstrener?

Feit eller ikke feit. Sagt eller ikke sagt. Peter Mueller har nå følt på kroppen hvor tråkig det er å ikke få støtte fra sine ledere. Kommer han som følge av dette til å gå inn i seg selv og vurdere sin egen sleivkjeftete trenerstil eller er han så utslitt at han ikke orker mer.

Den som venter får se.

****

Tilfeldig plukkede poster

  Ingenting

5 Responses to “Storkjeften Mueller truer med å gi seg”

 1. Antageligvis ikke. Og hvisomatte, så får vi neppe se.

 2. Tja, si ikke det. Det kan se ut som det har blitt en tradisjon at interne feider skal løses mens motstanderne går skulder mot skulder med media.

 3. Nå har jeg ikke fått med meg alt i denne saken – men er det ‘bevist’ at han har sagt hun er feit? I følge han så har han ikke sagt det – han sier han har sagt hun ikke er god nok.
  Ingen skøyteløpere er syltynne – heller ikke Hemmer – men de er jo som regel muskelbunter så feit er hun jo heller ikke.
  Jeg synes han er kul – og er kanskje litt for fresk for de fleste trauste nordmenn.
  Jeg synes vel Hemmer virker å være furten for ikke å bli tatt ut på landslaget.

 4. Hva som er sagt er ikke bekreftet. Det eneste som er bekreftet av fler i miljøet er at han er sleivkjeftet – men han er nå ikke alene om det. Vi kjenner mange gode sleivkjeftete trenere. Jeg kunne helt sikkert blitt en god trener, hvis det skulle stå på DET liksom.
  Det hele dreier seg om:
  Han har sagt
  Hun har sagt
  Nei, det har jeg ikke sagt
  Jo, det har du sagt
  Nei, det har jeg ikke – du er dum
  Jeg sier det til mamma!
  Du kan ikke si det til mamma, for det er løgn.
  Du er så dum!
  Uæææ
  Uæææ

  ikke helt ulikt tilstander her i huset fra tid til annen.

  Hemmer er kanskje furten (vanskelig å si – vi kan jo egentlig ikke legge oss borti hvordan en trener plukker ut laget sitt, men man kan jo stille spørsmål), men det er jammen meg Mueller også i måten han reagerer på. De burde hatt et kurs i furtehåndtering begge to.

 5. [...] skrev en post om episoden med Mari Hammer og aldri har jeg vel fått så mange kommentarer som jeg mente jeg ikke kunne godkjenne. [...]