/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Jeg er utsatt for den samme mobbingen

Jeg er utsatt for den samme mobbingen

Hun har bare korte bein beroliger brannvesenet forbipasserende som ser Mayflower tilsynelatende sitte fast i myra.

960x

Jeg er opplever det samme hele tiden. Ikke bare beskylder Julie meg for å gå like sakte som en snegle (herregud mamma, vi har bodd i Fredrikstad i 3 år, du trenger da ikke studere alt hver gang vi er ute og går. Kan du ikke sette opp farten!), men forbipasserende kommer stadig med høflige forespørsler om de skal hjelpe meg ut av asfalten.

Bør man ikke snart få slutt på denne mobbingen av oss småvokste?

Tilfeldig plukkede poster

  Ingenting

11 Responses to “Jeg er utsatt for den samme mobbingen”

 1. Riktignok tilhører du ikke de mest høytravende personer jeg kjenner, men å kalle deg “kortvokst” eller enda verre- en LRS (låra rett i støvla), blir jo bare helt feil!

  Sånn, nå kan du drikke rødvin uten å tørke tårer i helgen.. :-D

  1. Juhu :)

 2. Her i huset er vi så korte i bena at vi nesten ikke våget få barn. Hvis de arvet både min og Thvs benlengde, var vi redde de ikke fikk ben i det hele tatt. Verre var det at en figur påstår at jeg er så kort i bena at jeg lager musespor i snøen. Hva han nå kan mene med det :-)

  1. Haha.

 3. Vel. jeg mener at det bare er de andre som er høye. Og som vanlig tar “de andre” feil ;-)

  1. Det er godt å høre at det er forståelse å hente noen steder :)

 4. Har selv blitt beskyldt for å være sægger, selv om jeg aldri har eid en sæggebukse. Men det gjør ikke noe. Så lenge det er plass til et par knær mellom ankler og hofte, går det greit.

  1. Ja ikke sant. Jeg melder meg inn i klubben din – den du enda ikke har opprettet :)

 5. Korte bein er den eneste kroniske lidelsen jeg har hatt med meg gjennom hele livet. Dermed anser jeg meg som heldig og fornøyd. En periode hadde jeg også kort lunte, men det gikk over.

  1. Velkommen i klubben :)

 6. Dine ben er vel akkurat passe i forhold til lortfallet.