/customers/vedal.net/vedal.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Markeringstusjen er min venn

Markeringstusjen er min venn

Du vet du er spesiell mamma? Du bruker markeringstusj på alt, jo. Er klar over at du har brukt markeringstusj i bibelen også? Jeg mener … hallo – bibelen! Jeg satt og bladde i den en gang, nå er det ikke sånn at jeg sitter og leser i bibelen hver kveld, men jeg åpnet den på et tidspunkt fordi jeg hadde lekser, den ligger forresten på rommet mitt nå – jeg skal legge den tilbake, og da så jeg det. Markeringstusj. Haha.

Du var sikkert noe du skulle huske til en diskusjon …. :)

Tilfeldig plukkede poster

  Ingenting

10 Responses to “Markeringstusjen er min venn”

 1. Alt blir bedre mer markeringstusj. Jeg er veldig enig :D

  1. Det holder, på en merkelig måte, orden på tankene :)

 2. Bibelen din din overlever nok markeringsbehovet ditt. Man kan i allefall se at den har blitt brukt. Det er det ikke alle som kan skryte av – tiltross for innehav av bibel.

  1. Nå vil jeg ikke påstå at den (bibelen) blir brukt daglig, men jeg må jo ha dokumentasjon tilgjengelig når jeg skal ut å mene noe om dette tema. Det er nok av dem som bruker bibelen for å rettferdiggjøre sinnsyke handlinger/påstander – jeg syns ikke de skal slippe unna med det.

   Apropos markeringstusj – jeg tror jeg skal markere teksten med liten skrift på melkekartongen – da tror jentene hvertfall at jeg er gal :)

 3. I allefall er det ofte menneskers oppfattelsesevne som skaper mye konflikter og stridigheter. Skriften er der den, men så klarer man alså å tolke f.eks en setning i ørten forskjellige varianter og retninger. Og putter man litt overtro og myter inn i tillegg så sier det seg selv at sluttresultatet blir for å si det pent – veldig variabelt. Er det noe rart at man til slutt mister helt grepet på HVA utgangspunktet egentlig var med denne setningen?

  Du får si til dine døtre at du følte ett ekstra sterkt behov for å markere deg via melkekartongen. Så lenge du holder deg unna vegger og dører, så da det være lov dah! *ler*

  1. Jeg begynte å svare på det første avsnittet, men svaret ble så langt at jeg tror jeg skal ta det i en post …
   Men for å si det kort: jeg kjøper ikke utsagn som at “det står i bibelen” sånn helt uten videre. Folk må gjerne være kristne og ønske å følge det som står i bibelen, men så finnes det altfor mange som søker dit for legitimitet. Jeg godtar ikke det helt uten videre, selv om jeg ikke er kristen.

   Jeg leser mange aviser pr. dag, eller dvs, jeg kjøper mange aviser pr. dag. Ofte får jeg ikke tid å lese dem, så da samler jeg dem opp. Ofte får jeg ikke tid å lese grundig dem jeg samler opp, så da river jeg ut og bruker markeringstusj etter skumlesning for å ta dem enda senere – og sånn går no dagan når man vil ha en viss oversikt (men likevel ikke har det :) )

 4. Det er vanskelig å kjøpe alt som står i en bibel først og fremst at teksten og ordlyden i seg selv er vanskelig. Og dernest fordi bibelens innhold stammer fra en helt tidsalder og mye har forandret seg radikalt siden innholdets opprinnelse. Har forøvrig ett helt avslappet forhold til religion, så langt det ikke kobles inn i politikken. Religion og politikk er ingen god kombinasjon, noe vi ser daglige eksempler på rundt i verden.

  Tror du ikke det er den eneste som ikke får med deg alt. Det er en enorm informasjonsflyt hver eneste dag, være seg blogg, tv, radio o.l Man blir pumpet inn med all alskens informasjon 24/7. Så da kan det være greitt å markere det man ønsker å videreføre i f.eks blogg. Og som man har ekstra mange meninger om.

 5. Glemte forøvrig å si i mitt forrige innlegg var at bibelens innhold er ikke nødvendigvis den hele og fulle sannhet. Og ingen har heller rett til å hevde det. Hva man gjør med bibelen og dets innhold privatmessig og gjør det til sin sannhet, er en ting. Men ut i samfunnet generellt holder det ikke.

 6. hmm..du sa ingen ting om HVA som var gulet ut…. :-D

  1. Jeg vet det :)